1st pregnancy

1st day last period saya 20/5.sy check guna pregnancy test pada 1/7 double line.apa tindakan saya seterusnya untuk sahkan kehamilan?

1st pregnancy
9 Balas

sekarang musim pendemik ni .nak buat buku pink ,semua kena appointment dulu ..so call kkia kawasan tempat tinggal puan.. cakap nak buka buku pink ..misi akan suruh bawak ic,sijil nikah(utk anak first),dan bukti scan dr klinik swasta yg mengatakan kita sah hamil .puan pergi ke klinik swasta dulu utk dapatkan pengesahan hamil ..btw congratulations 🎊 oh ya lupa ada sesetgh kkia nak slip api/air untuk rujukan alamat tempat tinggal kita