Anak jarak dekat

1st bby bru 8bulan and skrg 2nd bby 8 minggu.. is it ok utk ada bby jarak dekat?

2 Balas

Kalau tanya pendapat sini, semua okay je. Awak kena tanya diri sendiri. R u okay kalau ada baby jarak dekat2 nie? Dah sedia mental n fizikal? Kalau dr medical health mmg x okay, mmg dr n nurse akan bising sbb they are consent ur health. Kalau anak 1st ceaser, dah fully sembuh ke luka ceaser tu. Mental health jgn lupa juga yeah.. Overall, if u fine go ahead. Congratulations mommy.

itu yg dirancang. inshaallah ok. kalau x ok nak buat ape??