19weeks

19 weeks , macam mana nak tahu baby dh gerak ya ? sebab pergi check up, nurse tanya baby dh gerak ke belum, tak sure baby dh gerak ke belum .. hehe..sebab first baby ?

10 Balas

Saya rasa tendangan baby pun masa 23w dah.. Xperasan sgt kot.. Sb org kata klau first baby mmg gtu.. Lgpun bergantung ngan ketebaln kulit perut mommy.. Hahahahaha sy pn xpasti.. Nti2 dpt rsa la tu.. Try panggil2 baby la nti.. InsyaAllah dia dengar je tu..