scan gender

17weeks confirm boy right?

scan gender
23 Balas

adehh tk tau lha sis nk ckp confirm atau tk sbb bibird dy mcm bsr sgt je utk 17weeks😅lg 1 mcm tk nmpk pulak ball dy , takut tali pusat je tu , tkpe sis , nt repeat scan lg bila baby da bsr sikit 20weeks ke ats , ms tu In Shaa Allah da jelas boleh nmpk gender , tk kisah lha boy atau girl yg penting baby sihat dan sempurna😉

Okay la tuhh gi kk dpt thu gender .. nihh bila ditanye .. knp perlu tahu gender . Patut ditnye anak dlm perut tuh sihat ke tak ..sape je la kan ibu yg taknak anak nye sihat .. sy tnye sbb mmg seorang pesakit tuh ade hak tuk bertanye .. last² pi klinik bayar la ..

Sy dh 29weeks...gender xnmpk lg sis😅..doc scan je die tutup..puas doc cri tp bby still tutup...sis tgu lg 20weeks utk scan.. insyaallah msa ni dh jelas die punya gender... #mama3hero #stayathome #kitajagakita

Dlu doktor scan kata mcm boy, semua nmpk Dr segi bentuk perut tu mmg nmpk mcm boy.. last bersalin ceaser keluar 👧 girl.. 🤭 🤭 Apapun jangkaan pd firasat seorg ibu tu mmg btl la..

Untung ye dh dpt scan gender.. sya pun17 week ++ jugak.. tpi lom peg...13.4 ni checkup kk.. x taulah dktr scan @x... Semga dipermudahkan segala urusan sis😍😍

4y ago

Tq ats info mummy

17 weeks dh nmpk..boy.. Pg td pun sy ade pegi scan (23weeks)..doc bgtau girl.. alhamdulillah, srnok dgr..sblm ni dh 3boys..

sy pnh scan 24mnggu mcm ni ,nmpk jelas bird dia 😂 ,tp bile scan dkt kk 28mnggu ,doc ckp mcm girl ,confuse pulak ,boleh ke jdi mcm tu

4y ago

sama la mcm sy sis.. selase ari tu scan kk doc kk kata girl then td g scan swasta nmpk doc tnjuk bebirt dia.. ibu dia plk cnfuse.. trpksa la bli bju unisex😂

Xpandai nk tgk sy dah 22weeks pon xtau xpg scan lgi gender ank... Sbb pkp ni bnyk klinik ttup..

Tak pasti tu, takut tali pusat ke, nnti ade check up lagi boleh nmpak lg.

ni mse scan 24weeks ,scan dkt kk 28weeks ,doc ckp girl pulak 😅

4y ago

kann ,betul jugak tu 😆 mesin dkt kk tk brpe nk cnggih ,haha ,tk kesah laa boy ke girl asalkan baby sihat 🥰🥰