Second baby!

14minggu dh,,,still xda selera mkn... Tu hari timbang kt klinik 60kg,,, sekarang dh turun p 58kg.. Ibu²,ada x tips nk tingkatkan berat badan walaupun selera masih ke laut? Turun berat badan ni,,bahaya x utk awal khamilan?? Anak first dulu,,elok je.. Xda masalah gini..😅😅

2 Balas

Saya haritu loya muntah2 start 8 weeks smpailah 15 weeks. Hilang berat badan 3 kg. Doktor bising jgk lah tapi dorang faham sbb kita tgh musim alahan. Masuk je 16 weeks alahan hilang and berat naik maintain 1/2 kg. Jgn risau sis. Takde effect apa2 pon kat baby, just mkn je apa yg boleh masuk. Tapi kuantiti yg sikit tapi kerap2 makan okay. Try and error time musim alahan ni. Moga dimudahkan segalanya 🤲🏻❤️

😁