Sy delay period 9 hari

14/6 15/6 17/6 19/6 Scan belom nmpk lg.. dr suh dtg 15/7

Sy delay period 9 hari
12 Balas

Tahniah.. Baru 5minggu ni... Scan awal takut x nmpk nnti kecewa stress pk negatif.. 8 minggu ke ats baru scan...

Sy pn bru 5 minggu 3 hari tpi blum check..ada yg sarankn p check time minggu ke 8.. Tahniah sis 😊

4y ago

Kan.. sy pun jadi x pasti sy minggu ke berapa. Kalo ikut apps ntah betol ke tidak hehe..

Sa cek kncing 16/7/2020 weak positif,tpi 30/7/2020 kena surh dtg balik cek kencing

Tahniah sis... Mungkin masih kecik... Tunggu 9 minggu cam tu, baru bleh nmpak☺️

Tahniah sis. Awal lagi tu sis. Jaga mkn. Nanti scan 8 week ke atas dah boleh nampak

4y ago

Ye sis. Dkt apps ni pun sis boleh cek makanan apa yg bagus utk preggy 😁

Nampak positif dah tu. Takpeeee sis. Nnt repeat scan ye. Ada rezeki tu

Yup masih awal kalau nak nampak kalau scan

Positif tu sabar dan positif ok..

TAHNIAH AWK

mungkin baru lagi