Upt positif

14/5 -Upt sy positif clearblue tu pregnant 1-2, 15/5 -semlm test upt biasa line samar2 je lg.. 16/6- harini sy test lg mcm negatif plak..cramp sengugut sebelum ni pun da tak rasa.cuma breast msih sakit.ada sape2 pernah jadi mcmni tak? Prgnant ke tak ye🥲#firstbaby

6 Balas

Selagi xperiod ada chances tu mengandung.. jarang la clearblue x tepat.. blh try tukar² upt lain tgk.. atau pun kalau ada bajet lebih buat test bhcg