14 Weeks..

14 Weeks kita bolh tendang an bby tak... Ker 6bulan ke atas??

45 Balas

sy 12week dh rasa dh gerakan baby.. sbb perkembangan baby lagi cepat dari umur dia.. pernah 1days tu pagi prgi kk dgn suami xsempat makan xminum.. bby sepak kuat.. suami pun rasa... dia mcm marah.. and now dh 14 week 3 days mmg rasa sgt.. dan kuat makan... asyik lapar je.. bila tak makan baby akan gerak.. gerakan dia mcm perut masuk angin tapi g tandas xde apa kluar.. sakit dia setempat je

2y ago

Serious leee