6W1D pregnancy having spotting brown mix red

13/10 sy check UPT 2line tp boleh kata lambat n samar sikit saja n tak terang. 4w & 5w tak de langsung spotting. Ada satu malam tu sy bersama. Terus bleeding, tp kejap je. N then dia sambung dgn spotting coklat. N now sy dah 6w onwards , continues spotting. Kdg sikit kdg banyak bila sy penat. Its normal atau ada mommies boleh sharing sikit…. Ini ialah anak pertama

2 Balas

Ni sy citer pglmn sy, sy ank first lgsg xthu pregnt..sy gi hnymoon,byk bjln n bersama dgn suami bbrpe kli..sy thu pregnt sbb delay period smnggu,wktu tu 6w kot..bila tau pregnt mmg sy xbsama dgn suami..tp mybe fktor kije penat sikit..sy kuar spotting samar2, bila penat dia kuar byk wrna coklat mcm drh period hjung2..wktu tu sy scan mmg nmpk je bby tp kcik sgt2,hbeat nmpk…sebulan cmtu sy g scan lg sekali..dh xde hbeat, bby pon xberkembang..ikutkn sy 12w dh, tp bby 7/8w cmtu..disahkan silent miscarriage…lbih baik sis prgi klinik jgn biarkn spotting tu

Tak normal & tak digalakkan bersama time awal pregnant. Sila ke clinic sis buat ultrasound & dptkan duphaston etc

7mo ago

Saya pun time nk masuk 5w dulu dpt juga tp takda rezeki. Scan lagi sekali after bleeding doctor confirm dah gugur