Kantung Kosong

12 weeks.. pagi td pergi first scan.. tp dok cuma nampak kantung.. xda baby.. whyyyy???? what should i do?? i want to be a mommy toooo ???

25 Balas

kakak sepupu saya pon mcm toe jugak....dia trus gie jumpe pakar nak komfem...alhamdulillah bby ada...dan sihat

5y ago

aamiin.....insya allah...bby ada..jgn terlalu pikir sngt taw...nty effect bby...

yap sis...sama mcm saya aritu...last2 saya terus ke hospital pakar...scan n dr nmpk je baby twin..

5y ago

allahai .. banyak2 bersabar yew sis .. i insyallah lepas ni ade rezeki sis.

da scan alik bawah ke??mcm sy scan kat perut tak nampak..scan kat bawah bru napok

5y ago

alhamdulillah sis

Same goes me.. Last year... 12wks doct sahkan kan kandungan kosong...

5y ago

After that..16 weeks Doc refer ke hospital then buat dnc... Ape yg sy alami waktu tu sama mcm ibu lain yg mngandung.. Mual.. Muntah.. Sakit pinggang....

Mcm sy dlu sis.. xde rezeki yg no2... now preggy yg no3.. alhamdulillah.. da 24 week..

Jgn risau sis.. mgkin baby malu2 nk tunjuk... semoga dipermudahkan segala urusan

Sis kena scan tempat lain . Preferable klinik swasta lah . Try tengok .

Sabar ya sis. Mungkin msh belum ada rezeki. BTW, first baby ke?

5y ago

Alhamdulillah.. Inshaallah. Banyak kan berdoa. Think positive je ye. Mulai skang sis amalkan je folic asid dr skang. Sebelum tu sis ambik ubat cacing.. Inshaallah semoga dipermudahkan

Sis ad rasa mabok x? Wlaupun doc kta hnys ada kantung je

cbe pg scan 4D or 5D swasta...

5y ago

yea sis.. in shaa Allah ptg suami plg krja.. kmi pegi..