Baby kecik dlm perut

11w tp baby saiz 8w. Ada tak mommy2 sini ada pengalaman mcm ni. Risau sgt sampai tiap2 hari menangis. Nak buat mcm mana ya? Ni first pregnancy saya dan saya first mom.

3 Balas

insyaa allah sis..fkir y baik2..bby sht2 je dlm prt mama tu..mcm sye hr tu..mse g klinik 8w..tp bila scn nmpk kntg..n nmpk bby smar2 kcik je..doc bgtaw mgkin bru 6w...hati nie byk resah..byk fikir..doc sruh scn 2mggu lg..ckup 10w sye g scn blik kt klinik y brlainnan..alhmdulillah la..bby mmbsr 10w jgk..🤲🏻 smpai nngis sye mse tu..teruja sgt tgk bby mmbsr dgn baik..doc bgtaw mgkin mesin scn y klinik dulu guna x cggih sgt..sbb tu x nmpk mse tu..

Apa doc cakap.. Mommy jangan stress2

2y ago

Fikir yg baik2. Saya ada mula tu scan nampak kosong sy fikir baik2 ja tunggu dua minggu scan Alhamdulillah nampak baby.. Moga dipermudahkan..

repeat utk double confirm growth

2y ago

tvs dah tu..xnmpk jantung n bby xberkembang. semoga dipermudahkan urusan puan