Mual Tak Kira Waktu

11w+.... Ada tak petua or apa2 minuman biasa (bukan jus pekat yg minum 1-2sudu sehari) yg korg minum kalau rasa mual tekak? Lately asyik rasa mual xkira waktu. Tghri rasa.. Petang rasa.. Mlm pun kdg sampai muntah2.. Keluar rumah sampai spare plastik dlm handbag ?dlm kereta pun jadi hal...

2 Balas

Normal mcmtu.. Cube makan masam2 mcm mangge ke asam2 ke.. Ade org kne stndby minyk cap kapak bru hilang loya.. Lain org lain carenye... Cube pade mknn.. Sy nk hilang loya mkn coklet.. Kalau air kne minum sejuk.. Makan ubat pon dgn air sejuk.. Kalau minum air biase atau suam mmg akn muntah balik

Saya pun mcm tu. Skg dh 4m 2w dh kurang sikit.

5y ago

Yeke.. Harapnya semakin baik lah..