TIP UNTUK BUKAAN /

11hb6 tak berapa hari dah ni, tapi tadak tanda² nk bersalin lagi.. Ada tak tip untuk buka jalan First mom , first bby tak tahu rasa mengeras mcm mana.. Sebb maknya aktif kesana kesini 😅 takut juga kena bersalin cz atau paksa bersalin

TIP UNTUK BUKAAN /
1 Balas

pengalaman sye sis bersalin awl tahun hari tu. 39weeks xde tnda pun smpai la lg 4 hari due date bru turun lendir darah skit. Terus la pergi hospital cek bukaan bru 1cm. kene tahan dkt wad pantauan. sye pun aktif sis, lg dekat due date lg rajin ajk suami jalan2 kt shopping mall. lg 5hari nk bersalin pun sye berjalan smbut new year 2km smpai suami risau.