Saya dh tak sabar NK tunggu baby boy saya keluar

11/11/23#seriusnanya

5 Balas

Sama macam saya, baby boy, due 3/11. Mmg mintak sangat keluar awal?? semoga dipermudah urusan awak

8mo ago

betul betullll , tak mengeras tapi kerap buang air besar . pastu celah kangkang tu ngilu2 tu je

Saya baby girl 13/11.. tp berharap baby kluar awal minggu depan ke camtu???

8mo ago

@moon ye sis 13/11? menghitung hari lagi ni hehe…

due 13/11 next week dh kena keluarkan sbb big baby & i gdm ??

due sy 10/11.. insyaAllah girl.. pon x sbr nk bsalin..

8mo ago

hehe.. smge sgalanye dpmudahkan ye sis.. tggl lg 3 mggu lg ni.. nebes..

????