Bleeding berapa hari pstu gugur😭

11 minggu 1 hari saya gugur..ni YG second ..dlu pregnant first pun 11 minggu gugur..Allah sedih sangat ..😭😭😭

2 Balas

salam takziah sis . sy pun 2 kali jgk gugur 19w dgn 8w . sis bnyk kn rehat dan pantang elok2 . jgn terlalu fikirkan apa yg terjadi . mungkin anak sis gugur ada sebab dia . insyaAllah Allah akan ganti dengan yg lebih baik lg lps ni .. Allah maha merancang segalanya 🤲🏻🤲🏻

Takziah. Mudahan Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA It's ok untuk bersedih , tp jngn lama2. Kuatkan semangat!

2y ago

kurangkan medsos. Saya dulu TTC, sy hide, unfollow page /friend yg suka update pasal anak ni sbb sy nak elakkan stress. lg satu, amalkan Masya Allah TabarakaLlah bila kita nampak apa yg mereka ada ,kita takde dan doa yakin Allah kurniakan kita zuriat pada suatu masa yg tepat. insya Allah 🤲🌻🥰