3 kali aku kehilangan anugerah terindah.

10w5d . Akhirnya. Tggu masuk ubat dan biarkan kantung turun sepenuhnya..bermain laa disyurga syg bersama 2 abg mu..moga dpt tarik Mummy dan babah ke sana bersama.❤❤ selamat berbahagia di sana MUHAMMAD NAQIUDDIN HARRAZ, MUHAMMAD HAIQAL ZAYYAN & MUHAMMAD NADIM HARITH. Memilikimu kenangan indah walau sementara.moga Allah gantikan yg lagi baik lepas ni..aamiin ya allah.

3 kali aku kehilangan anugerah terindah.
32 Balas

Slam takziah buat sis, ape pun kite kena redha dngn ujian allah, ank2 ni adelah pinjaman dr allah, sy pun lalui ape yg sis lalui... Sakit sedih tu x terggung, mohon kuat kan hati ya... Insyaallah, nanti akan ade lg pluang untuk hamil, doa bnyk2 ngn allah

Salam takziah buat sis dan suami. Sunguh tabah hati awak sebagai seorg ibu. Beruntunglah awak kerana memiliki anak2 syurga yg kelak akan bawa awak sama2 masuk syurga nanti. Semoga rezeki selepas ni utk dpt anak milik awak ye. Stay strong sis.

4y ago

Aamiin. Moga Allah makbulkan doa awk.😇

Salam takziah sis.. Sabar dan redho mudah2 allah gantikan penderitaan sis mnjadi pling bhgia... Saya doakan sis pregnent balik nanti dapat kembar terus aamiin...

Salam takziah. Allah lbh sygkn ank2 awak. Sabar sis mungkin Allah nk bagi hadiah yg paling berharga di masa akn dtg. Al fatihah di baca utk ank syurga.

4y ago

Amin

Salam takziah buat sis dan suami..Ya Allah..sy bru kehilangn bln 2 ari tu..14w..😣😣peritnye rse kehilangan..tp sis mmg kuat..salute

4y ago

Aamin..mudah2an dia blh bwk kte ke syurga skli ye ☺☺

Saya pun 2 kali ada pengalaman miscarriage. Semoga sis sabar. Allah nak beri yang lebih baik, insyaaAllah.. 💪🤗

4y ago

Heheh sy 3kali ..sakit juga .tp bila pk.. sy redha. In shaa allah..aamiin🤲

Salam takziah sis , stay strong ye moga diberikan rezeki yg lebih meluas hendak akn dtg, insyaallah .. Amin😔

4y ago

Welcome sis

Takziah sis, didoakan sis tabah dan stiasa dilimpahi rezeki, In Shaa Allah ada rezeki yg lain dr Allah

Smoga sist sntiasa dbri kkuatan utk hdapi semu ini..insha Allah..amiin2 ya rabbal alamin...☺

Salam takziah. Stay strong. Semoga Allah kurniakan zuriat buat sis selepas ni. Aamiin 🤲🏻

4y ago

Aamiin ..in shaa allah😇