Negative result UPT

10 hari lewat haid .. klu mcm ni mmg blum ada rezeki la lagi. Mgkin lewat dtg period sebab perubahan hormon saja. Sgka ada malaikat kecil suda yg mnjadi penghuni rahim 🥲

Negative result UPT
9 Balas

Kalau tak de tanda2 nk period, nnti sis ulang lg upt. Sy hari ke 14 lewat baru naik ve .. insya Allah kalau period teratur mungkin hcg sis lmbt mcm sy.

2y ago

Blum ada tnda² nak period tu .. nti sya ulang lagi . period mmg teratur alhamdullilah.. thank u bagi pendapat ☺️