Negative result UPT

10 hari lewat haid .. klu mcm ni mmg blum ada rezeki la lagi. Mgkin lewat dtg period sebab perubahan hormon saja. Sgka ada malaikat kecil suda yg mnjadi penghuni rahim 🥲

Negative result UPT
9 Balas

salam...ada tak dlm ni yg ada pnglman mngndung tp ada cyst dn fibroid 2cm...td p klinik sbab shari lmbt priod...dlm kiraan 4week...tp scan blm nmpk kntung,tp nmpk fibroid dn cyst pula...sblm ni ada sjarah ectopic 2thun lps...

2y ago

waalaikumsalam .. haritu sepupu aq , tapi tu sblum dia pregnant . ada cyst dan dia d opret kecil utk keluarkan . lepastu 2 bulan dia positive hamil . da Selamat melahirkan . dpt baby twin boy .