Pregnant twin symptoms

1. Perut dh mula show wlaupun baru 6 weeks 2. Cepat dan selalu letih. 3. Sensitive dan alert terhdp bau2. 4. Bhgian puting gelap 5. Buah dada mulai sakit. 6. Rasa loya 👆 Betul ker symptom2 ni mnunjukkn twin pregnancy? Baru 6mnggu blum scan lg. Sy nmpk kat google ada tnda2 sma dgn keadaan sye skrg.. Ade yg blh bantu tak?

2 Balas

Tanda ni sama je dgn pregnant anak sorang. Tipikal tanda mengandung. Nak tau kena scan, yg penting jgn terlalu berharap takut kecewa bila tk sama mcm yg diimpikan.

xjuga. pape kena scan dulu