Hi mommy. Pinjam mata. Adakah 1line atau double. Was was. Tq

1 line atau double

Hi mommy.  Pinjam mata.  Adakah 1line atau double.  Was was. Tq
4 Balas

skli pandang satu dua kali tgk eh ada 2 la , tahniah tunggu lagi sehari dua insyallah alan terang

12mo ago

insyallah, mintak dekat Allah pasti xkan di tolak

Ade tu.. mcm sy jugak smlm.. kabur sgt2 lpstu sy beli clearblue baru dpt terang

Nampak mcm kabur.. minggu depan test lg sekali. InshaAllah dah terang

sy nmpk mcm 2line.. line lg satu agak2 samar nnti cuba repeat dlm 2..3hr lg