Ada yg nampak ke double line ?

Sy dah pernah gugur tahun lepas , lepas tu chemical pregnancy awal tahun 2023. Sekarang jd was was pulak , takut pun ada confirm ke pregnant ni 😔#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Ada yg nampak ke double line ?
1 Balas

nampak ade line samar.. so besar kemungkinan preggy.. xpe dear jgn takut, bg sikit masa dlm seminggu.. lepas tu check semula.. jika terang bole pergi check di klinik utk buat ultrasound.. sementara tu teruskan jaga pemakanan 😉

2y ago

nmpk ada line samar2 , tahniah semoga sihat selalu yaa 🥰