Due date coming soon

1 April 2022.. Ibu² yang due bulan ni ada yang dah bersalin ke? Share la pengalaman ibu² semua, bersalin normal ke czer? Due saya 29/4 #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

17 Balas

sy due 22/4 tp dsbbkan bsalin czer sy pilih tarikh 4/4 utk besalin..doakan sy ye...t.kasih semua...😊😊

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan, selamat semuanya dan ibu dan baby sihat, Aamiin

saya 10.4.22..1.4.22 sakit pinggang dgn mild contraction...cek jalan dah 2cm..kene balik umah dlu..

3y ago

Tak lama dah nak peluk cium baby 😊, semoga Allah permudahkan segalanya, Aamiin

Due saya 21/4/2022 💕 Semoga urusan bersalin kita semua dipermudah ❤️

3y ago

in shaa Allah, semoga Allah permudahkan urusan kita bersalin secara normal, sihat ibu dan baby, Aamiin

due harini ,tp belum kluar apa2 tanda , contraction je tu pun sikit2 🙂

3y ago

Semoga Allah permudahkan segalanya, Aamiin

Saya due 11/4 ni. Tapi takde tanda2 nak bersalin lagi 😅

3y ago

Baby seronok dok kat dalam lagi tu 🤭

Due dlm 20/4 macam tu. Belum bersalin lagi 😁

3y ago

semoga dipermudahkan segalanya

due kita samala 29/4 ☺️

3y ago

ehh, sama jugak la 🤭