Bulan 8 Haid 2x sebulan .. Lewat haid bulan ni 2minggu 6Hari ...Dan Hari ni Ada keluar darah ..

04hb 09 .. Check Upt Samar 2 line.langsung xbole mkn nasi.?mohon pencerahan.bru kali ni dpt prsn mcm ni.slma preggy baby girl langsung xda alahan ap² pun. dan hri ni kluar darah ..tp perasaan tu masi mcm sllu .. ikan xbole makan ..nasi .. Leher asyik mual ja ?

Bulan 8 Haid 2x sebulan .. Lewat haid bulan ni 2minggu 6Hari ...Dan Hari ni Ada keluar darah ..
1 Balas

Upt ni tak valid. Yg nampak tu bukan test line. Evap line ni.

4y ago

so kena test balik laa ni sis ?? tq respon sis