Cara positive thinking dah msok 3rd trimester

Apa yg u guys buat nk bg relax nk masuk fasa ank bersalin..bkn takut bersalin tu..tp takut nk handle ank lepas bersalin... Sbb ank 1& 2nd sy dorg susah tidur malam..even pg dh kejut..sy xtau nk wt camne..#advicepls

1 Balas

Sama bakal lalui juga, Ank no 1 & 2 tido siang tak? Ank2 umur berapa tu? Elakkan tidor lps waktu asar. Mlm tetapkan pukul berapa nk tidur, malapkan lampu. Awal2 nk biasakan tu ambil masa, bdk2 suka rutin yg sama. Insyaallah konsisten masa tidur, auto smp waktu tidur, diorg akan mengantuk..