You got present?

Is it your spouse remember your birthday date?

9 Balas

Kawin da 10 years..xpernah ingat brthday sya, anniversary,brthday ank..tp kalo ingatkn suami,mesti dia ajak kluar..for me x ingat xpe yg penting tanggungjawab dia ingat..hadiah?? Xperlu tunggu brthday or anniversary ade rezeki lbh dia akn bagi or tanya nak beli ape2 x... alhamdulillah syukur..

anniversary dan birthday saya sama. pun masih tak ingat.. tapi dia ayah yg bertanggungjawab. jd itu da cukup.. jika nak diraikan. cakap direct terus. lelaki mmg pelupa. dan percaya la dia sebenarnya suka raikan birthday awak..

Definitely remember my birthday hahaha, right now FB can remind him mah...

If your spouse forgot, he might be too busy. Think positive dear 🙂

not a bog issue. did youe spouse remember to buy food for family?

always.. this year is our 8 years anniversary😊

Of course. Kalau dia tak ingat tu bahaya. Hahaha

hehhe... ingat tp tk pernah dpt hadiah 😁

Off course ..yes....hehe