Belum pnh cuba

Yg ni utk muka..pnh try mandian shj..tu pun ms dlu beli untuk anak buah..dia ada g6pd jd ada certain sabun dia alergik tak sesuai tuk kulit dia ..jd doc pakar peads suggestkn guna jnis ni.. alhamdulilah kulit dia ok xde naik ruam2 halus jika terslh guna shower gel

7 Balas

Saya dapat ni free dari Review & Gift. Kulit jenis kering dekat area hidung, area lain berminyak. Pakai ni memang okay. Tak gatal. Tak naik merah merah.

4mo ago

oo..baik2..nnti blh la try😍terima kasih sis sudi share review ttg ni😍😍

Anak2 saya semua pakai ni Suami pon guna ni sebab dia ada eczema

tp yg ni ada sls. sy ada kulit sensitive kulit kering x ok

umur 3 bulan boleh dah ke guna ni?

4mo ago

Guna yang baby range mommy. Cetaphil Baby

👍

👌