Dah nampak jantung

Yg kalut 24.4 hritu scan tknampak. Scan balik 17.5 dah nampak jantung baby dah. Alhamdulillah . Alahan pon makin menjadi2. Nk mkn xboleh. Kdg2 je dpt mkn. Semoga bby membesar dgn cepat Dan dijauhkan drpd bnda yg xdiiginkan oleh kita para ibu . Baby 7weeks anggaran ksr sbb doc ckp period xtratur. Ukur balik bila baby msuk 12 mnggu sambil buka buku.

Dah nampak jantung
8 Balas

Tahniah sis, moga baby sihat sampai lahir nti. sy xde rezeki baby no 2, kantung kosong.. tgu masa turun habis ni. Diakan sy ye

3w ago

trima kasih. ye Sy doakan semoga awak pon dpt rzki utk slps ni. sama la Sy pon yg no.2 jgk ni

alohh ibu nii sek kito jugok kei 🤣🤣 tahniah ibu,jaga diri molek 🥰🥰

4w ago

hahahaha

nak tanya normal ke saya dah 9weeks tapi tak nampak jantung

4w ago

Sy pun tkthu jgk..

Comeynya 🥹 heheheh kita 8w bru dpt dgr heartbeat dia .

4w ago

Ouh , inshaallah amiin ya mujib semoga membesar dgn sihat walaafiat smpai dilahirkan ,

alhamdulillah ... kecik nonet je baby .. comel

4w ago

iye.. Bru 7w