Baby November

Baby november, ada yg dah bersalin ke? Boleh share tanda2 mommy sblum bersalin?

21 Balas

Due sepatutnya 2/11. Alhamdulillah saya dah selamat bersalin semalam (khamis pagi), rabu keluar tanda lendir darah then saya terus pergi pac

8mo ago

Maaf reply lambat. Lepas keluar tu mmg takde sakit apa langsung. Sbb turun tanda kat office, sempat kemas brg, bgtau bos siap2 haha then terus pergi pac sbb mmg dah standby brg hosp dlm kereta. Check bukaan 3cm. Then malam tu dkt ward baru ada sakit contraction.