Baby November

Baby november, ada yg dah bersalin ke? Boleh share tanda2 mommy sblum bersalin?

21 Balas

belum lgii bersalin..baby November jugaa..tngah tnggu tanda2x bersalin..baby aktif sngat dlam perut..mtcm tk mo kluar jerr

Due sepatutnya 2/11. Alhamdulillah saya dah selamat bersalin semalam (khamis pagi), rabu keluar tanda lendir darah then saya terus pergi pac

7mo ago

Maaf reply lambat. Lepas keluar tu mmg takde sakit apa langsung. Sbb turun tanda kat office, sempat kemas brg, bgtau bos siap2 haha then terus pergi pac sbb mmg dah standby brg hosp dlm kereta. Check bukaan 3cm. Then malam tu dkt ward baru ada sakit contraction.

1/11 due date tapi dah beranak 13/10. Tanda dia sebab cirit birit, sekali tengok bukaan dah 3cm 😌

7mo ago

Saya cirit birit serta perot mengeras. 7kali ulang alik toilet. Kene pagi bangun tido, lepas magrib baru pergi emergency. Saya takda sakit contraction. Kene induce baru rasa sakit

due 4.11 kalau xbersalin jugak . 5.11 kena admit . moga keluar sebelum date tersebut . aamiinn ☺️

Belum lagi, due 22/11 jauh lagii🤣 tapi mmg tk sabar nak bsalin. Masih gigih bkerja ni

7mo ago

gdm on diet serah diri sehari awal atau hari due sis. on ubat dgn insulin je serah diri 38w melainkn baby sis besar kena la serah diri 38w tu.. sye pun gdm on diet, due 26/11. doc kate sehari dua sblum due serah diri kalau x turun tanda.

Due 1/11, bby msih selesa dlm perut...next check up 1/11, either kne admit atau tgu extra 5-6 hari

belum..harap dipermudahkan urusan saya..ada gdm on diet tak blh overdue..4/11 due .😞

7mo ago

Sy tetap nk beranak 4/11🤣

due 5.11 masih blm keluar tanda 🥲4.11 kne admit da kalau x bersalin lagi.

7mo ago

kita sama sis due 5/11 admit 4/11

Dah…Alhamdulillah…due sepatutnya 12/11..tapi doc pakar suruh bersalin 23/10/23…

7mo ago

kenapa kena bersalin awal sis

due 5november Alhamdulillah dh slmat bersalin 15october scra emergency Ceaser

7mo ago

ya Sy bersalin 37weeks..TK awal sgt wak.. bersalin sbb dh ada tanda dan bukaan ..tp slow progress then ctg dh TK cntik terus emergency Ceaser