Ada ke yang bawak masuk lr pad macam ni je.. kalau dapat nak tau yg pernah bersalin

Yang pernah bersalin kat hosp batu pahat kalau ada yg pernah bawak masuk LR pad camni je ada tak misi marah or cakap apa2...

Ada ke yang bawak masuk lr pad macam ni je.. kalau dapat nak tau yg pernah bersalin
4 Balas

blh je rsenye sebab yang penting takde seluar dalam , tapi mase sy haritu sy siap bawak seluar dlm ngn pads sbb xpndai nk pkai hospital punye pads yg tali2 tu, nurse pon giveup je bg sy pkai😂

kalau kat hosp jb. time nak masuk lr nurse mintak pampers bby je. nanti lepas bersalin nurse pakaikan kita pad tali tu je. smpai wad baru kita tukar kita punya pad sendiri. bole je pakai ni.

6mo ago

masa taun 2012 anak no 4 , saya masih pakai pad bertali tu.. tp masa pkp 2020 anak no 5 masa tu misi pulak mintak pad dgn seluar dlm ... saya ckp la saya x bawak sbb biasanya saya bersalin misi x de pulak suh bawak masuk lr 2 tu... lepastu saya mnx la nak pakai pad tali tu je ... sbb memang pas bersalin saya lagi suka pakai jenis tu sebab senang nak tanggalkan.. x payah tertunduk2 nak bukak underewar... tgh sakit kan nak tunduk2 pulak... huhuu..

saya pun ingt bsalin ni nk guna jenis pad sarung je... sebb seng kn sis.. tingl sarung je.. mmg dh prepair pad jenis cm y sis bgy gmbr tu.. cumeny jadi persoaln bole o x tu je huhu..

6mo ago

aah tu la sis.. x dela kena kt spenda nty kn drhny...saya bawak je pi hsptl.. Bawak pad biase skli untk extra... mne la thu kot ii kan x bole pakai ke

sis..sis pnya suami da pegi ke taklimat TKB tu? suami sis g taklimat mggu ke brapa sis mgndung n hari apa?

5mo ago

saya baru pergi hosp semalam... misi lr bgtau yg kene buat appoinment kat pakar 5... better buat masa kandungan dah masuk mgu ke36..