Masuk labour room

Nak tanya nanti nak masuk lr kena bawak apa saja..misi akan suruh kita bawak ataw kita sendiri bawak masuk..dan dalam lr nanti kena dok sowang2 ka #firstbaby #bantusharing

1 Balas

tgok hospital klu kat hsi jb nurse suruh bawak pampers je sekeping kat lr.baju kain bedung semua pakai yg hospital punya.tak tahu lah plak hpital lain mcm mana.biasanya pampers sekeping baju sepasang dgn kain bedung je

2y ago

sis, dkt HSi LR masa nk bersalin. kita sndri bawa pampers baby ke atau nurse nt dh pesan siap2 ?