Hai ibu2!❤️

yang ada pengetahuan atau pengalaman, ada effect apa2 tak pada bayi dlm kandungan kalau kita baru tahu yang kita mengandung dh 5weeks tapi x mkn folic acid sebelum tahu pregnant :(

2 Balas

Pada peringkat awal ni, sis lebihkan pada penjagaan makanan sis, lebihkan makanan yang banyak mengandungi zat besi. Sekiranya sis belum buat buku pink lagi, sis blh mulakan sekarang cari ubat folic acid yang bersesuaian dengan keadaan sis di farmasi berdekatan

3w ago

Saya dah beli folic acid & minum susu karihome mama🥹

inshaa Allah xde apa2 sis...yang penting kalau sis dah tahu pregnant sis start makan folic acid bcomplex ye...jaga makan..jgn buat kerja berat..kalau rasa badan penat sangat jgn pksa..bedrest..semoga di permudahkan sis .jaga diri

3w ago

Tq awak😊