34 Weeks 3 Days (anak Ke 4)

Ya Allah..skrg di hospital da 3 hari Ada tanda darah keluar sedikit x byk... Doktor cek bawah bukaan da lembut then ada mgeras juga bila2 boleh brsalin... Bacaan graf mgg x stabil sbb ada contractions... Dah injection utk bagi paru2 baby kuat... Doktor ckp baby da matang berat anggaran 2.4kg...but swasta x cover premature... Ada yg sahabat disni lahir anak premature Dan hospital mana yg terima kelahiran premature ? Plz share tq ?

2 Balas

Gi la govt...kalo swasta x smua cover..pentingkn anak gi je govt...

4y ago

Alhamdulillah.. Doktor cover juga sbb da nk brsalin Sgt... Buka 5-9cm da... 😁😁.. Baby sihat syukur sbb da matang berat