Covid kali ke-3 kne pd 33minggu

Ya Allah..mmg sakit sgt nk lwn covid. Mula2 doktor sahkan sye demam denggi sbb sye kekejangan otot dan demam panas 3hari..kne contraction kuat tgh mlm setiap 30mnit..smpai doktor bgi surat admit ke hospital utk beranak premature tpi sye tak pegi sbb bby kurg bergerak pd hari-3.. sye mkn, mandi, lumur air stu badan, mkn vitamin bby, tdur tutup kipas supaya badan berpeluh.. Alhamdulillah hari ni hari ke-4, tggal selsema sakit kepala skit2 dan batuk..dkt test covid cassette bru double line tu pun samar..penat sye bertarung, bby pun kuat menendang dan aktif cm biaser..bby dan sye berganding bahu lwn penyakit sme2..kuasa dan kesembuhan dtg dri Allah setelah mendengar dan membaca ayat Bismillah6x (dlm youtube ade) Alhamdulillah Ya Allah..Tenkiu Allah.

Covid kali ke-3 kne pd 33minggu
1 Balas

sye tak ambik mne2 ubat demam atau selsema..just minum air kelapa dan mkn ape yg ade naikkn selera sye..sikit pun jdi aslkn beri kelegaan utk bby bergerak