Semoga ada rezeki zuriat untuk saya dan suami

Ya allah..makin hari makin terang opk sy.. cd28.. semakin hampir due priod..makin terang opk nyee.. 18 aribln 12 ney due date period sy.. ada yang ckp opk makin terang..kemungkinan pregnant.. mudah2an ada la rezeki zuriat untuk kami suami isteri..ttc 4tahun.. bedebar rasa nya nk test upt plak.. doakan sy ye mommy semua.. ???

Semoga ada rezeki zuriat untuk saya dan suami
36 Balas

Cd18..

5y ago

Kan.. Ibarat bende xde rezeki... Hihihi

Aamiin..

Upt test ke ni?

5y ago

Opk sis..cd28.. lagi 3ari due date period.. sy igat nak test upt lau dah lewat 2 ari period..

Amin..

amin

Aamiin

5y ago

Tq ye sis..doakan sy..🥰🥰