pregnant tapi xda alahan teruk ,

,xda alahan teruk cuma pening . mual . sakit badan . makan berselera , normal ke pregnant xda rsa alahan mcm yg lain ? skrg dh 13weeks #firstmom #SeriusTanya

25 Balas

Alhamdulillah. Bersyukur lah bila tak ada alahan. Saya 2-2 pregnancy ada alahan. Seronok bila tau ada yang tak ada alahan ni. Hehee..

Sye dari first pregnant mmg xde alahan langsung...cuma x blh bau ubat gigi je...skrg da 21 week...jadi normal je

jgn ditanya sis, sy dr awal cmtu, elok 15 w warded terus sbb dehydrated. so kalau xde diam jeeee😂😂😂

Normal je. Sebab kita kalo boleh tknk ada alahan. Seksa woo 🤣🤣

6mo ago

Takpe enjoy je

jangan la mintak Kak... sangat xbest alahan ni.. huhuhu gangu kerja . kalau xkerja Pon seksa. inikan kerja

6mo ago

xmntk tp risau . last scan 9weeks skrg 13weeks , nk ke klinik swasta jauh sgt dri kpg

Tak semestinya pregnant kena ada alahan sis. Jangan terpengaruh dengan drama tv sangat🤣jk

alaaa mommy, normal je tu. jgn diminta alahan yg berat berat ni🥹 enjoy je😉😘

6mo ago

ok mommy 🥰

Inshaa Allah normal ja..sy since awal sampai now dah 31weeks xada alahan langsung

6mo ago

alhamdulillah

saya 9week..start 7week dah ada alahan sampai skang .. mkan je muntah , 🥲

normal. lain org lain alahan pregnant. ada org sampai 9 bln pun takde alahan.