luahan perasaan

Wujud lagikan rakan sekerja yang tidak faham keadaan pregnant mommy... saya sampai d gelar lazy all day d tempat kerja.. gara2 seharian lembik x bmaya sebab mual.. yg mengata ni pula perempuan ?

2 Balas

mostly yg mcm tu sbb belum melalui,,,ada yg sbb nk perform kpi so dia downkn staff lain. its normal sis,,abaikan je,,as long as ada boss yg memahami

Bertabah sis. Semoga mereka merasa jua keadaan sis untuk masa akan datang.

5y ago

Setuju