Orapapa

Wong meteng yen kepengin apa, mesti berpacu karo kalimat *orapapa sing penting ora kakehen* ? (orang hamil kalo kepengin apa, pasti berpacu sama kalimat *gapapa yg pnting gk kebanyakan*) ?

Orapapa
163 Tanggapan

Kkwkw.. Koyo wejangane koncoq sing wes duwe anak siji, aq takon wong meteng mangan mie instan entuk ra?, deknen jawabe.. Ora popo angger ra kakean, nak pengen mangan yo mangan penting bumil happy ning kuwi ojo kakean, mangan nanas yo mangan sitik wae.. Haha.. Aq mah iya iya wae.. Deknen soale wes duwe anak siji lg lairan jek ntes wingi Hehe