Pregnant 18w puasa ibu2 mcm mana ya?

Wlpn da 18w setiap kali lepas sahur masuk toilet mesti keluar abis mknn yg di makan masa sahur. Penat rasa, makan ja muntah.. ibu² ada x mcm sy, kadang² x larat sgt nk puasa sbb dr awal pg perut dah kosong.. ada any tips x.. ingatkan pregnant masa puasa boleh la puasa full.. #ingintahu

2 Balas

kalau macam tu tak perlu la puasa Puan. Nanti mudarat pada ibu dan baby pulak.

3y ago

ada hari yg puasa ada yg x. kalau larat sy teruskan. kalau x larat terpaksa la buka puasa.

samaa lpas sahur trus muntah...