Nak hilangkn selulit

My wiffy pregnant 33weeks... Any suggestion? Nk pstikn perut wiffy x de selulit.

1 Balas

Tiada rawatan khusus yang terbukti keberkesanannya. Saranan: Amalkan gaya hidup sihat dengan mengambil makanan yang sihat, rendah lemak seperti buah-buahan, sayur-sayuran dan mempunyai serat tinggi Amalkan senaman secara kerap untuk mengekalkan berat badan yang diperlukan Kurangkan tekanan /stres Tidak memakai pakaian yang terlalu ketat