Sakit kepala kenape?

Wife sy tiap masa sakit kepala.. tak ada ke yg boleh kongsi pendapat & cara macam mana nk melegakan je.. kesian tengok sebab sakit kepala tu membuatkan wife sy stress out & moody.. sakit kepala ni biasa ke utk praggy 8minggu????.😭😭 #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Sy start 12w smpai 14w sakit kepala.. walaupun dh lelap kejap. bgun tetap sakit kepala. boleh urut Dan byk rehat je.

3y ago

yupp... betul tu... sy mendengar & membaca pandangan org lain sama. pengalaman org. kami ni 1st time Allah swt beri peluang jd ibu ayah.. tu yg agak berhati².. tp kami masih lagi menerima pandangan dr yg berpengalaman.. doc die bcakap melalui uji kaji.. dalam kajian dorang pelu juga ada pengalaman menghadapi & menghadapi situasi apa yg dorang belajar.