Baby skin

Why is my baby skin on the forehead like this??? Any advice or idea please ?

Baby skin
24 Balas

Anak sy pon mula2 cmni . Sy letk losyen, bg kulit sentiasa lembap, then lama2 ia hilang

Normal sis. Boleh sapu guna minyak kelapa dara or baby oil. Gosok pelan guna kapas.

Normal for newborn baby sis. Like my daughter . Lama² nnti dia baik sendiri

ank sy pn jd cmni..tp its ok..normal..cm kerak2 gtu..tp lm2 hilng sdri n licin da...

5y ago

Oh mcm tu. Tq for info sis. ❤️

Saya guna mayyababy .. bagus untuk ruam baby kahak Dan perut kembung

Anak i dulu i perasan kalau cuaca panas akan jadi macam ni.

Normal for a newborn baby.. Dnt worry.. ☺😀

5y ago

Oh that’s a relieve. thanks alotttt😘

Nanti lame2 elok sendiri... Ank2 sy dulu pun mcm ni...

Nanti lelama hilang sis, tapi saya refer doc juga

Guna baby oil...gosok slowly dgn kapas