High BP

Who has same situation.. How did you manage to lower your BP? I am 19weeks pregnant but my bp seems high 140/90, 130/90.. I don't know what to do.. im worried kasi ayaw coh ma cs or manganak ng maaga because of this. sa first 2 pregnancies coh before di nmn mataas BP coh.. nsa 110/70 lng to 120/80.. Please advised. thanks poh..

1 Reply

may inirereseta po ang OB na pampababa ng BP :) ako din naCS ako isa sa dahilan ang mataas na BP hahaha wag kalang po kakain ng maanghang at malangis pati matabang food :)