Vitamins

What vitamins are you taking at 16weeks?

8 Replies

Eto lang po iniinom ko. Okay lang kaya to? Or need ko na magpaupdate sa ob ko? D kasi ko makapagpacheck up ulit :(

Mosvit (multivitamins), caltrate (calcium) and hemarate(iron) my vitamins from 13weeks until manganak n daw ako

Mosvit elite (multivit with folic) calvin plus (calcium with vit d and minerals), sorbifer (iron)

Moms choice,Beniforte,chewable tablet and Folic acid(Prevena)

Ferrous,Obimin Multivitamins and Calcium 16 weeks here going 17

4y ago

Thank you po sa pagsagot

Calcium and iron

calcium iron

Obimin po