Bedtime

What time do your kids go to bed mommies? How much sleep do kids need? My 3 yo always stayed up late.

3 Balas

Sy train anak sy sejak umur 4 thn utk tidur jam 10 mlm. skrg umur dia 7 thn, dkt jam 10 mlm dia dh mula tidur sendiri dn bgn pg jam 6pg utk ke sekolah sgt mudah. Mula2 mmg susah tp lama kelamaan dia akn terbiasa. Cubalah.

5y ago

ye betul. elakkan tgk tv/ gajet bbrp jam sblm tido. klu tidk dia susah nk tido sbb mata segar lg, teringt tv/ gajet td