6 Replies

From Mayoclinic.org Symptoms The first symptoms of rabies may be very similar to those of the flu and may last for days. Later signs and symptoms may include: Fever Headache Nausea Vomiting Agitation Anxiety Confusion Hyperactivity Difficulty swallowing Excessive salivation Fear brought on by attempts to drink fluids because of difficulty swallowing water Hallucinations Insomnia Partial paralysis

Nakita ko po sa Article dito sa The Asian Parent ang mga sintomas. Lagnat Sakit ng ulo Pagkahilo Pagsusuka Agitasyon Pagkabalisa Pagkalito Hyperactivity Hirap sa paglunok Sobrang paglalaway Takot sa tubig Hallucinations Hirap sa pagtulog Bahagyang paralysis

Fever Headache Nausea Vomiting Anxiety Confusion

takot po sa tubig at liwanag

Lagnat na mataas