Prenatal Vitamins

What are the prenatal vitamins you all are taking?#firstmom #bantusharing

1 Balas

bergantung pd bacaan hb. pregnant anak 1st nurse bg pil hematinik yg 4 jenis sekali makan. tp hb drop jd Dr bg new obimin yg sebiji sekali makan. anak 2nd pun sama,kena bagi pil hematinik,tp bacaan hb 10 ke bawah jd Dr bagi zincofer. sy tak boleh telan sebab bau ubat kuat sgt. sy bagi balik ubat ke klinik dan try makan pil hematinik semula. sy makan makanan yg kaya dgn iron, sampai bersalin bacaan hb cantik. jd tak perlu tukar ubat. pregnant anak ke 3 makan pil hematinik sampaj bersalin dan bacaan hb sepanjang mengandung sgt cantik. bacaan hb pun 14