Sakit badan vs minyak

Week 33 Hi mommy's.. Nak tanya, boleh tak sapu minyak sikit kalau sakit badan dan pinggang.. Sakit sbb tersalah tido kot.

5 Balas

letak je sis. kena ubah jugak cara tidur, mungkin mengiring ke kiri..sbb doktor bgtau blh lancarkan lg peredaran darah & bantu hilangkan kejang otot. sis dulu pn mcm tu..

letak aje and minta suami urut sikit sikit . jangan kuat ok . bagi setakat hilang lenguh tu . perut jangan usik tau . semoga dipermudahkan ❤️

Saya sepanjang mengandung mmg sakit pinggang, suami selalu letak minyak dan urut. Jgn sapu di bahagian perut je.

Blh la.. Sy tiap2 mlm sblm tido mst mtk suami sapu minyak angin n urut blkg.. Bru blh tido

boleh . suruh suami gosok2 or urut sikit dkt area situ