saya percaya sebab baby masa dalam perut, waktu pagi kita bergerak gerak jadi dia rasa tenang and tidur. bila kita pula nak tidur, berhenti bergerak pada waktu malam baby akan mula bergerak tendang sana sini. jadi bila dah keluar dari perut especially newborn dia masih tak tahu dia dah keluar dari perut ! hehehe

Ada btlnya juga. Tp org tua2 ckp klau d biasakan nti bsr trbiasa dn x mau d letakkan. Maka penat la maknya bediri nak tenangkn anak

rse selamat kot.. slalu dok dlm perut rse mcm dibedung

mcm ank saya..letak nangis..dukung ja mnjerit seronok

bonding time..calm..save..

Ilmu baru... 😘

👍🏻

👍🏼

👍

ya