Baju Nursing

Wani nak share pada ibu2 yg mencari baju nursing.. Kadang2 mesti bosankan hari2 pantang atau duduk2 rumah pakai tshirt biasa yg warna pun sama je. Ni kaftan nursing yg ada bukaan 8 inci zip. Wani pun pakai since wani pantang baru2 ni (bengkung pakai dlm kaftan) sampai habis pantang. Kaftan je wani pakai sbbnya warna yg cantik2, hari2 nmpak colourful 🤣 bak kata suami. #nursingwear #nursingwear Mgkin ada yg berminat boleh beli di shopee https://shopee.com.my/wanikraf

Baju Nursing
2 Balas

oh dia bju kelawar yg dh upgrade zip di depan ea...tuk.memudahkan penyusuan?? 👍👍👍nice color dia..😍😍😍👍👍

*klik shopee*

Post reply imageGIF